klusjesmannen Vilvoorde | az-workx
klusjesmannen Vilvoorde | az-workx
klusjesmannen Vilvoorde | az-workx
klusjesmannen Vilvoorde | az-workx
klusjesmannen Vilvoorde | az-workx

Klusjesman Vilvoorde - az-workx

Over ons

Renoworkx staat voor algemene kluswerken en allerhande herstellingen, zowel voor

particulieren als bedrijven. Voor alle werkzaamheden in en om het huis staan de

Renoworkx klussers (7/7) en voor dringende zaken (24/24) voor u klaar.

 

 

Ze zoeken een oplossing voor al uw praktische problemen en leveren kwaliteitswerk.

 

Wat er u ook overkomt in of rond het huis, Renoworkx herstelt, ruimt op en helpt. Het terugleggen van dakpannen, herstelling van roofing of verstoppingen. Maar ook algemene herstellingen aan sanitair, het plaatsen van deuren, poorten en omheiningen.

 

Een slot vervangen is geen probleem, deurpompen plaatsen behoort ook tot de mogelijkheden. Klinkers leggen of terugleggen, ook voor kleine oppervlakten. Het voegen van huizen of muren, zelfs het lappen van ramen kan!

 

Vindt u niemand om uw goten  en schoorsteen te reinigen? Renoworkx doet het voor u. Kleine verbouwingen, renovaties, tuinonderhoud en herstellingen. 

Wij renoveren zowel hellende als platte daken; samen met u bespreken we de ideale bekleding voor uw dak: roofing, pannen, leien, epdm,

etc.

Schoonmaak: glazenwas, glaspartijen, veranda's, bij nieuwbouw, na renovatiewerk, bij vertrek huurders, opkuis feestzalen, vuilnis buitenplaatsen volgens ophaalkalender en zelfs het vervangen van lampen.

Team Renoworx!

Ons team bestaat uit een klas vol gespecialiseerde en ervaren werkers.
Renoworx neemt elke klus zeer serieus op en heeft een oog voor detail. Elke klus wordt tot op de perfectie uitgewerkt. Renoworx overlegt regelmatig met eigenaar of de verantwoordelijke om de klusjes in rechte banen te leiden.

Heeft u een dringende herstelling?

Renoworx heeft altijd mensen stand-by staan die u 7/7 24u kunnen bijstaan.

 

 

 

az-workx contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar az-workx. Commeriƫle berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.